Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Wellness salon niet duur!

1Ik vind het zelf altijd lekker om langs een Wellnes salon te gaan om eens even lekker te ontspannen. Dit doe ik zelf minimaal 2 keer in de maand. het doet mij erg goed aangezien ik hierdoor gewoon weer energie krijg. Het is altijd heerlijk als je jezelf weer eens verwent in een lekker bubbelbad. Maar sommige mensen vinden het ook heel lekker om een massage te krijgen. Dit is heel goed voor je huid , spieren en bloed doorstroom. Zelf hou ik wel meer van een scrub maar een massage op zijn tijd vind ik ook prima.

Ik ken sinds kort een hele goede salon.
2

Sinds een paar maanden ben ik lid van een hele goede Wellness salon bij ons in de buurt. Hier ben ik op gekomen toen ik een tijdje geleden met mijn beste vriendin mee ging, Ik ging naar een andere omdat mijn oude is gesloten. Vandaar dat ik dus opzoek moest gaan naar een nieuwe salon. Mij vriendin was heel erg te spreken over die van haar vandaar dat ik er gewoon eens een keer langs wilde gaan om het te proberen.

We zijn geweest en ik was erg tevreden.

De dag kwam aan na het werk zouden we samen afspreken en naar de salon toe rijden. We kwamen aan en ik vond het er al meteen heel erg goed uitzien. Ik zag namelijk een vrij groot en nieuw gebouw.We liepen naar binnen en ik werd gelijk warm onthaald door de werknemers dit was natuurlijk erg fijn!