Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Denk aan je lichaam en geest

Beauty en fitness

Heel veel mensen zijn altijd maar aan het werken, dag in dag uit en vergeten helemaal tijd en aandacht te geven aan hun lichaam en uiterlijk. Ze zien er moe uit, hebben een doffe huid en aan alles zie je dat ze hun lichaam eigenlijk verwaarlozen. Met beauty en fitness ga je veel lekkerder in vel zitten, je zal zien dat mensen in je omgeving zeggen dat je er veel beter uit ziet. Ieder mens heeft een gezonde balans nodig tussen werk of school en ontspanning. Aan alles zie je of je wel of niet genoeg tijd besteed aan je lichaam en je uiterlijk. 

Beauty en fitness

Zorg voor voldoende beweging

Bewegen wordt door de meeste mensen gezien als inspanning, maar als je merkt wat het allemaal doet met je lichaam is het eerder ontspanning. Na een goede wandeling, of je hebt hardgelopen voel je dat je heerlijk in je vel zit. Je hebt meer energie en je ziet er opgewekter en frisser uit. Doe je dit regelmatig dan zal je merken dat je een gezonder lichaam krijgt, een beter uiterlijk en meer zelfvertrouwen. Werken aan je lichaam is gezond, niet alleen voor je lichaam maar ook voor je geest. 

Beauty en fitness

Lichaam en uiterlijk gaan prima samen

Beauty en fitness gaan in principe hand in hand met elkaar, voel je dat je lekker in je vel zit dan zie je dit ook terug in je uiterlijk. Met yoga heb je en beweging en je bent bezig met je geest, hierdoor snijdt het mes aan twee kanten. Zowel je lichaam als je innerlijk komen helemaal tot rust, dit ga je op verschillende manieren zien. Je huid ziet er weer gezond uit en je bent direct van die doffe huid af, dit zie je ook terug in je gezicht. Je uitstraling veranderd en ongemerkt wordt ook je houding zelfverzekerder.