Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Ontspannen in een Sauna Utrecht

ontspannen in een prive sauna

Na een drukke en hectische periode vind ik het altijd fijn om weer even tot rust te komen en te ontspannen. Zo heb ik pas ook een drukke periode achter de rug. Het was ontzettend druk op mijn werk en door alle deadlines heb ik best wat overuren moeten maken. Toen ik na deze drukke weken eindelijk weer in mijn normale ritme zat merkte ik pas hoe gespannen en vermoeid ik was. Toen ik een vriendin vertelde hoe erg ik toe was aan wat ontspanning stelde ze voor om eens Sauna Utrecht te bezoeken. Ze vertelde dat ik me hier gegarandeerd zal kunnen ontspannen. 

fijn ontspannen

Een moment voor jezelf

Samen met een vriendin had in Zen Zon Zee bezocht. Het was voor haar niet bepaald om me zo ver te krijgen dat ik mee zou gaan, maar uiteindelijk is het haar toch gelukt. Volgens haar zal ik er geen spijt van krijgen, en gelijk had ze zeker. Zen Zon Zee heeft zoveel verschillende wellness belevingen onder één dak, en daar stond ik echt van te kijken. Samen met mijn vriendin heb ik bij Zen Zon Zee een sauna bezocht. Samen konden we gebruik maken van de Himalaya zout sauna, en dit beviel ons echt heel goed. Zo hoefden we niet met anderen een sauna te delen en konden we samen even helemaal ontspannen. Ik had nog nooit in dit soort sauna gezeten, maar ondanks het nieuw was, was ik er toch heel te spreken over. Door het uitstralen van negatieve ionen kan het zout in een zoutsauna het evenwicht herstellen. Dit zorgt voor een verkwikkend gevoel dat we ervaren wanneer we zeelucht inademen. Mijn dagje bij deze Sauna Utrecht heeft me erg goed gedaan. Nadat ik de sauna uit kwam merkte ik hoe erg ik hier aan toe was en hoe ontspannen ik me voelde.

verschillende sauna's