Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Sauna producten en nog veel meer, hier te koop

sauna producten

Voor sauna producten, kan je het beste naar  Bo-max gaan. Dit bedrijf is de official dealer van Klafs voor Nederland. De medewerkers die hier werken kunnen in elke ruimte een stoomcabine of een sauna plaatsen. Ook in kleine ruimtes zal dit mogelijk zijn. Twijfel jij er ook aan, of er bij jou in huis een geschikte ruimte is, neem dan contact op met dit bedrijf. 

Onze kinderen zijn inmiddels het huis uit. Hierdoor hebben wij twee slaapkamers vrij. De ene is een rommelhok geworden en voor de andere hadden wij hele leuke plannen gemaakt. Dit zal een soort ontspanning en fitness hok moeten worden. sauna producten

Bijzonder veel sauna producten, hier gekocht

Met onze plannen zij wij ook op het internet gaan kijken voor de mogelijkheden. Hier kwamen wij bij het bedrijf Bo-max uit. Dit bedrijf verkoopt veel sauna producten. Meteen wisten wij wat wij in onze kamer wilden hebben. Hier kunnen wij ons lekker in ontspannen en een voordeel is dat wij niet op de tijd hoeven te letten. Meteen hebben wij bij deze leverancier een afspraak gemaakt. Hier hebben wij de mogelijkheden besproken en is er iemand bij ons thuis gekomen om de ruimte te bekijken. Inmiddels hebben wij onze exclusieve wellness in huis en is het elke dag weer genieten.