Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Ik heb een Nobel sauna gekocht

De laatste jaren ben ik een grote fan geworden van infraroodcabines, een nobel sauna, de perfecte plek om even tot rust te komen. Het harde werken beloonde ik altijd met een lekker avondje relaxen in de infraroodcabine. Vaak ging ik alleen, maar af en toe gingen mijn vrienden ook mee. Ik heb altijd al tegen ze willen zeggen:”Ik heb een nobel sauna gekocht.”Sauna nobel 4pers

Verslaving

Ondanks de verre afstand van mijn huis naar het wellness centrum was ik wekelijks twee keer in het wellness centrum te vinden.  Het begon een verslaving te worden, ik moest daar gewoon heen. Mijn vriend werd er in de loop der tijd wel een beetje gek van, steeds maar weer de infraroodcabine. Na een tijdje zag ik het zelf ook wel in, de kosten en de tijd die erin zat, het werd steeds meer. Mijn vriend en ik hebben er lang over gediscussieerd en zijn samen toen tot een besluit gekomen om een infraroodcabine te kopen.

 

Sauna nobel 6pers

De zoektocht

Gelijk zijn we gaan kijken naar een infraroodcabine, het liefst wilde ik een infraroodcabine waarin ik me ’thuis’ voelde. Ik had het toch voor het zeggen want ik ben tenslotte degene die er het meest gebruik van gaat maken. Alhoewel ik zeker weet dat mijn vriend het ook geweldig gaat vinden. Na een lange periode van zoeken naar een geschikte infraroodcabine had ik eindelijk een goede bijpassende infraroodcabine gevonden. Gelijk ben ik er langs gegaan en heb ik een infraroodcabine gekocht. De enige infraroodcabine die een goede prijs/kwaliteit verhouding had, naar mijn mening.

Ik heb deze infraroodcabine nu al een tijdje en geniet er nog volop van, en ja, ook mijn vrouw. Deze infraroodcabine is echt om aan te raden, wat een geweldige infraroodcabine!