Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Sauna korting kwam mij erg goed uit

Een tijdje geleden ging ik op zoek naar sauna korting en ik vond erg leuke acties. Ik ben dankzij de sauna korting een stuk voordeliger uit geweest dan wat ik normaal betaald had en dat is natuurlijk ideaal. Ik denk zeker dat het een goede aanrader is om af en toe naar de sauna te gaan om eens goed tot rust te komen en alles even op een rijtje te zetten. Met korting is het natuurlijk nog iets relaxter en ook nog eens goed voor de portemonnee.

thermen sauna 3

Relaxen en rusten

Ik heb een erg drukke baan die veel stress met zich mee brengt. Met deze reden ga ik eens per maand eens goed relaxen en rusten door een dagje naar de sauna te gaan. Dit doe ik meestal op een zondag, ik kan dan de volgende dag weer helemaal zen naar mijn werk. Ik merk dat wanneer ik naar de sauna ben geweest en goed ben uitgerust ik op betere ideeën kom en veel meer goede dingen te melden heb. Niet alleen ikzelf en mijn gezin is dus blij met mijn voorliefde voor de sauna, maar ook mijn werkgever en collega’s. Het is belangrijker dan je denkt om te relaxen en rusten. Wanneer je dit regelmatig doet sta je heel anders in je schoenen en kan je tot veel betere resultaten komen. Het doet erg veel voor je geest maar ook voor je lichaam. Je spieren komen tot rust en ontspannen ook even. Zeker een aanrader dus!

thermen sauna 3