Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Met deze gewoontes word jij de beste versie van jezelf

gezond

Ieder mens heeft bepaalde gewoontes. Mensen zijn echt gewoontedieren. We ontwikkelen goede en slechte gewoontes. Het is natuurlijk beter om zoveel goede gewoontes te ontwikkelen. Als je je dagelijkse bezigheden zo goed mogelijk wilt uitvoeren dan is structuur en discipline heel belangrijk. Door middel van gewoontes kun je dit makkelijker maken voor jezelf. Welke gewoontes zorgen ervoor dat jij de beste versie van jezelf wordt?

Goed slaapritme

Je lichaam heeft behoefte aan regelmaat. Het is goed om op een vast moment te gaan slapen. Zorg ervoor dat je je problemen en stress niet meeneemt naar bed. Op deze manier vat je beter slaap. Ook is het belangrijk om elke ochtend op hetzelfde tijdstip op te staan. Dit geeft structuur in je leven. De ochtendstond heeft goud in de mond zeggen ze altijd en dat is zo! Sta vroeg op en je hebt veel meer aan je dag! Zoek je nog een nieuw bed? Kijk dan eens op de website van Well-Fair

Gezond eten

Het is belangrijk om jezelf te voorzien van de juiste voeding. Voeding is je brandstof en je bouwstenen. Als je optimaal wilt presteren dan is goede voeding erg belangrijk. Eet voldoende fruit en groente. Ook is het belangrijk om zuivel binnen te krijgen. Denk ook om de vitamines en mineralen. Het is ontzettend belangrijk om goed te eten als je alles uit je dag wilt halen. 

Sporten

Na een drukke werkdag is het goed om stoom af te blazen. Maak van sporten een gewoonte. Natuurlijk hoef je niet elke dag te sporten. Je kunt ook om de dag sporten. Je kunt dan op je rustdag bijvoorbeeld een halfuur lopen. Het is goed voor je fysieke en mentale gesteldheid om te sporten. 

Water drinken

Het is goed om veel water te drinken overdag. Dit is goed voor je lichaam. Je lichaam bestaat voor 70% uit water. Het is goed voor je hersenen en spieren om veel water te drinken. Water drinken stimuleert de vochtbalans van je lichaam en het stimuleert ook je brein. Daarnaast zorgt het ervoor dat er gifstoffen worden verwijderd uit je lichaam. Als je veel water drinkt dan wordt je productiviteit gestimuleerd.