Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Dermo Ablation Surgery zorgt voor een super mooie huid

Dermo Ablation Surgery

Dermo Ablation Surgery Dermo Ablation Surgery is een behandeling waarbij je huidveroudering tegen kunt gaan. Al langere tijd was ik erg onzeker over de kraaienpootjes die zich begonnen te vormen rondom mijn ogen. Ik vind mijzelf nog helemaal niet oud en voel me ook echt niet zo. Dan is het toch vervelend als je er wel zo uit ziet, dus ik droeg daarom regelmatig veel make-up. Dat helpt natuurlijk helemaal niets, dus toen ben ik ook maar gaan zoeken naar een andere oplossing. Natuurlijk kun je het laten opvullen, maar dat heeft vaak maar tijdelijk resultaat. Daarnaast ben ik ook voor veel dingen allergisch, dus ik was bang dat dat bij fillers ook het geval zou zijn.

Dermo Ablation Surgery was een goede tip

Dermo Ablation Surgery

Van een goede vriendin kreeg ik de tip om eens uit te zoeken of Dermo Ablation Surgery iets voor mij was. Ze had hierover gehoord van haar schoonmoeder en die was daar erg tevreden mee. Toen ik op zoek ging, kwam ik uit bij een schoonheidssalon hier in de buurt. Ik had geen idee dat ik dit gewoon in Arnhem kon laten doen, maar dat kwam wel goed uit want daar woon ik zelf ook. Online vond ik veel informatie over de mogelijkheden en hierna heb ik direct een afspraak gemaakt om meer te weten te komen.

Ik voel me weer jong

Toen ik aankwam bij mijn afspraak voor de Dermo Ablation Surgery was ik best wel zenuwachtig. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten en je weet natuurlijk ook niet of het resultaat je gaat bevallen. Het deed helemaal geen pijn, dus dat was een erg fijne meevaller. Inmiddels zijn we een aantal weken later en ik kan met zekerheid zeggen dat ik heel erg blij ben met het eindresultaat. Ik vind deze behandeling echt een aanrader!