Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Vortexhealing, een geweldige therapie

Vortexhealing

Vortexhealing is een soort therapie die ervoor zorgt dat jouw bewustzijn ontwaakt. Dus als het ware jou een spiegel voorzetten waar jij de waar ik in ziet. Op deze manier zie jij jouw positieven en negatieve kanten het beste. Het is dan de bedoeling om jouw negatieve kanten aan de kant te kunnen zetten en alleen maar met een positieve ik aan het werk te gaan. Het lijkt simpel, maar doordat ik zelf de stap heb gezet om aan deze sessie deel te nemen, is mijn ware ik inderdaad naar boven gekomen.  Vortexhealing

Geweldige behandeling

De Vortexhealing heeft mij bijzonder geholpen bij mijn klachten. Zowel fysieke als psychosomatische klachten kunnen door deze behandeling aangepakt worden en zelfs helemaal verdwijnen. Deze methodiek werkt met goddelijke energie en bewustzijn, hierdoor heeft het altijd een positieve invloed heeft op het welzijn van degene die behandeld wordt, in dit geval op mij dus. 

Inmiddels zijn wij alweer een tijd verder en heeft de behandeling mij bijzonder goed geholpen.  Af en toe lijkt het dat ik in mijn oude gewoontes terug ga vallen, maar door de handvatten die ik tijdens de behandelingen heb meegekregen, weet ik hier snel van terug te komen. Iedereen kan ik Shanti Healing aanraden.