Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Redox signalering

Redox signalering is als het ware een celvernieuwing, dat er voor zorgt dat uw lichaam jong blijft.  Deze moleculen worden in elke cel van jouw lichaam aangemaakt. Echter, vanaf ongeveer het 12e levensjaar wordt deze aanmaak steeds minder. Het is dan belangrijk om deze aan te vullen en dat kan met behulp van ASEA is dat mogelijk. Op deze manier zorg jij ervoor dat jouw huid jong blijft en steviger wordt. Omdat ik inmiddels al aardig op leeftijd ben, is dat goed te zien aan mijn rimpels in mij gezicht. Wat ik er ook op smeerde, niets hielp.  Redox signalering

De oplossing

Op een verjaardag kwamen de rimpels ter sprake. Bijna iedereen op het feest had er wel last van, behalve één persoon. Hoewel ik wist dat zij veel ouder dan mij was, zag haar gezicht er stralen en rimpelloos uit. Al vaker heb ik mij afgevraagd hoe dat kon en uiteindelijk kwam de aap uit de mouw. Zij gebruikt al jaren Redox signalering. Iedereen was hier zeer benieuwd naar en wilden dit product allemaal wel bestellen voor een jongere uitstraling.

Inderdaad was het een geweldig product. Ik gebruik het inmiddels een maand en kan nu al het verschil merken, Mijn huid is een stuk gladder en ziet er stralend uit, ik lijk wel 20 jaar jonger.