Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Medicatie voor het lichaam anoniem bestellen

Vandaag de dag ligt privacygevoelig, veel social media giganten zijn al op het matje geroepen om de privacywetgeving die zijn hanteren uit te leggen. Privacy is belangrijk in een vrije economie. Persoonlijke gegevens kunnen invloed hebben op je gehele leven, zeker als anderen hier vanaf weten. Veel mensen zeggen dan ook dat ze nergens last van hebben. Mensen claimen dat ze niets te verbergen hebben, maar niets is minder waar. Iedereen heeft dingen te verbergen. Dit was duidelijk te zien aan de ondervraging van techgiganten zoals Google en Facebook. Beide bedrijven hadden het lastig toen ze moesten vertellen hoe ze precies met de gegevens van hun gebruikers omgaan. Aan de hand hiervan kunnen we ontlenen dat privacy wel degelijk belangrijk is en dat iedereen wel iets te verbergen heeft. De volgende vraag is dan, welke informatie wilt u absoluut delen met anderen? Natuurlijk kan u deze informatie voor uzelf houden, maar in dit artikel wordt besproken wat de meest voorkomende angst is en hoe techgiganten hier toch achter weten te komen.

Incognitomodus

Een van de grootste misverstanden vandaag de dag is het concept van incognitomodus op uw browser. Veel gebruikers lijken te denken dat deze modus bescherming biedt tegen allerlei instanties en mensen die graag over meer van uw gegevens willen beschikken. Het probleem is natuurlijk dat deze modus alleen invloed heeft op uw eigen geschiedenis. Natuurlijk weet uw buurman of zelfs uw huisgenoten niet wat u heeft opgezocht online, maar Google bijvoorbeeld wel. Niet alleen Google heeft beschikking tot deze informatie, maar ook uw internetprovider indien deze het nodig acht om uw gegevens na te lopen. Dit heeft echter ook weer een voordeel met zich meegenomen. Het is duidelijk geworden wat de grootste angst is van mensen als het aankomt op hun privacy. 

Grootste angst

De grootste angst van mensen blijkt te maken te hebben met wat er in de slaapkamer gebeurt. Veel vrouwen blijken het lastig te vinden om bij de apotheek anticonceptie aan te schaffen en veel mannen hebben moeite met het aanschaffen van erectie hulpmiddelen. Via Google is er bijvoorbeeld een duidelijke zoektocht online zichtbaar naar ‘prijs cerazette’ wat anticonceptiemiddelen zijn. Bij mannen springen termen omhoog zoals ‘caverject’, wat een erectie hulpmiddel is. Deze termen komen vooral voor bij mensen tussen de 18 en 25 jaar oud. Veel van deze mensen zijn onzeker en zoeken dan op het internet naar zekerheid via forums en filmpjes. De tip van deze blog is om je hier niet voor te schamen, durf naar een medisch professional te gaan als je vragen hebt, deze kunnen je een stuk efficiënter helpen dan welke zoekmachine dan ook.