Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Laat je huid stralen met een sheet mask van Korean Skincare

De huid is een precair orgaan, want het heeft veel te verduren. Het is dan ook belangrijk dat we de huid voldoende aandacht en verzorging geven. Maar de crux zit hem uiteraard in het geven van de juiste soort verzorging. Je kunt je huid wel heel intens gaan verzorgen, maar als je het verkeerd doet, dan maak je het vaak alleen maar erger. Tevens verschuift men het probleem vaak naar een nieuwe probleem. Als oneffenheden en onzuiverheden het probleem zijn, dan brengt men bijvoorbeeld een flinke laag foundation aan. Daardoor gaan de poriën dichtzitten, waardoor de huid niet kan ademen. Tevens kan de huid ook geen voedingsstoffen van buitenaf opnemen, waardoor de huid dus minder gaat stralen. Omdat de huid niet meer mooi straalt, gaat men meer plamuur gebruiken en zo vererger je de problemen. Een goede manier om je huid echt goed te verzorgen is door het gebruik van een sheet mask. Een sheet mask is een gezichtsmasker van papier of linnen die je op je gezicht legt. Maar het is niet zomaar een stukje papier. Een sheet mask bevat namelijk de nodige voedingstoffen voor je huid in de vorm van een serum of een essence. Door een sheet mask op je huid te leggen, heeft je huid alle tijd om de voedingstoffen en gezonde ingrediënten te absorberen. Als je dit 1 keer per week doet, dan kun je de huid laten stralen. Het is dan zaak dat je niet meteen weer van alles op je gezicht smeert. De huid laten ademen, de poriën openen en de boel niet dicht metselen is dan ook van groot belang als je de huid zowel op korte als lange termijn gezond en stralend wil houden. Sheet masks zijn er in verschillende soorten en maten. Je hebt ze ook in de vorm van een soort latex dat zich vastbijt in de huid. Het verwijderen van een dergelijk masker is enorm pijnlijk en het is de vraag in hoeverre dit echt goed is voor de huid. Je gebruikt in feite een vorm van geweld om oneffenheden uit je huid te trekken. Het is gezonder en comfortabeler, om een sheet mask te gebruiken dat makkelijk te verwijderen is. Je trekt dan ook niet van alles uit je huid, maar impregneert de huid met voedingsstoffen. Een dergelijk sheet mask kun je online bestellen via de website van koreanskincare.nl. 

Bestel een sheet mask online via de webwinkel

Tegenwoordig is alles via webwinkels te bestellen en dat is mooi, want je kunt je horizon op die manier ontzettend goed verbreden. Je hoeft je niet langer te beperken tot een assortiment in een fysieke winkel van Etos or Kruidvat. Je kunt ook bij alternatieve winkels terecht en zo veel meer artikelen gebruiken. Korean Skincare heeft doorgaans andere merken en artikelen in het assortiment dan een Etos of een Kruidvat. Dus ook voor een sheet mask ben je bij Korean Skincare zeker aan het juiste adres.

Bekijk het volledige assortiment via de website

Uiteraard kun je veel meer kopen dan alleen maskers voor je gezicht. Zo vind je op de website van koreanskincare.nl ook artikelen als: 

  • Cleansers
  • Moisturisers 
  • Serums