Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Het glamour merk voor jou

Er zijn zo van die kledingmerken die alleen maar met items op de markt komen waarvan je denkt: daar wil ik nog niet dood in gevonden worden. Maar gelukkig staan merken als Josh V daartegenover met prachtige items die je iedere keer weer verbazen met hun elegantie. In deze blog bespreek ik daarom dit relatief nieuwe modemerk met je. Hoe is het ontstaan en wat voor kleding kan je er vinden? Lees je mee?

Over Josh V

Josh V is een Nederlands modelabel dat in 2011 is opgericht door mode-onderneemster Josh Veldhuizen. Al snel groeide het merk tot een waar statement bedrijf in de Nederlandse modemarkt en nu is het allang niet meer weg te denken. De kleding ziet er altijd sierlijk en luxueus uit en dat is dan ook een kenmerk geworden van het merk. In een reality-tv programma liet Josh Veldhuizen heel Nederland meekijken met de opbouw en lancering van haar bedrijf.

Sparen en duurzaamheid

Als je besluit te winkelen bij Josh V krijg je al snel te maken met hun puntensysteem. Heel handig en ook verleidelijk. Door je aankopen spaar je punten die je, als je er genoeg hebt, weer in kan ruilen. Bij inruiling krijg je een extraatje of korting. Ja, zo willen we elke dag wel iets nieuws kopen! Maar Josh V houdt zich niet alleen bezig met de mode en het consumeren ervan, ook zijn zij duidelijk over wat zijn doen wat betreft duurzaamheid. Dat de kleding van geweldige kwaliteit is en daarom langer meegaat, is maar een klein onderdeel hiervan.

De stijl van de kleding

Maar goed, wat kan je hier dan zoal vinden? De kleding van Josh V is voor de elegante, vrouwelijke wereldvrouw. De meeste items zijn in neutrale kleuren te verkrijgen. Hierdoor krijgt je outfit automatisch iets rustigs. Zijn de items dan saai? Verre van! Door de mooie modellen, lijkt ieder kledingstuk een statement op zich. Om nog maar te zwijgen over de accessoires. Wij zijn helemaal verliefd op de nieuwste Josh V tas.

De mooiste items van de collectie

Je kan kiezen voor een elegante jurk, dun gesneden met een zwierige rok. Maar je kan ook voor een stoerdere outfit gaan die niets inlevert als het gaat om het showen van je figuur of je vrouwelijkheid. Stoer, mooi, lief en gedurfd, het kan hier allemaal. Dat maakt dat je jouw hele kledingkast kan vullen met items van Josh V, het allemaal goed bij elkaar staat maar toch geen enkele outfit hetzelfde is.