Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Eindelijk mijn tattoo laten verwijderen

tattoo verwijdenEen tijdje geleden heb ik een tattoo laten zetten op mijn been. Destijds vond ik het heel erg mooi, maar de tattoo is heel snel gaan vervagen. Alle details uit de tattoo zijn gaan vervagen en daarom wil ik de tattoo verwijderen. De plek wil ik namelijk gebruiken voor een andere tattoo die beter gezet gaat worden.

Cover up

Op het internet had ik gelezen dat de tattoo verwijderd kon worden met een laser. De plek waar de tattoo gezet was kon dan ook weer op nieuw gebruikt worden. Het lag wel aan de manier waarop de tattoo gezet was hoe snel deze verwijderd kon worden. Ook had ik gelezen dat het aan je lichaam ligt hoe snel de tattoo wordt “opgeruimd” door je eigen lichaam.

tattoo rugDeze informatie had ik gevonden op de website van Kliniek Veldhoven. Het beviel mij wel heel erg goed en daarom besloot ik om een afspraak te maken om de tattoo te verwijderen.

In de kliniek werd ik vriendelijk ontvangen door de behandelaar. Tijdens het gesprek heb ik precies uitgelegd wat de bedoeling was van de behandeling. Er waren een aantal dingen waar rekening mee moest worden gehouden zoals “herstel” en al dat soort dingen.

Na de afspraak had ik besloten om de tattoo weg te laten laseren. Er gingen een aantal behandelingen overheen, maar uiteindelijk was mijn tattoo bijna niet te zien. Mijn huid had wel een tijdje nodig om te herstellen, maar binnenkort ga ik weer langs de tatoeëerder!