Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Een sterke intervisie methode draagt bij aan een prettiger leven

zelfbeeld

Wanneer we het hebben over supervisie zijn de meeste mensen wel bekend met dit begrip. Echter, niet iedereen weet de exacte definitie. Dit omdat niet iedereen hiermee te maken krijgt. Wel kan een goede intervisie methode erg veel mensen helpen. Zo zorgt de juiste inversie methode ervoor dat je op de juiste manier kritisch bent naar jezelf. Bij veel mensen helpt een goede intervisie bij het verhelpen van problemen. 

Een kritische blik naar jezelf zorgt voor positieve effecten

Veel mensen zijn geneigd om problemen bij een ander neer te leggen. Dit zorgt ervoor dat er niet altijd met een realistische en kritische blik naar een probleem wordt gekeken. Deze houding zorgt in veel gevallen voor meer problemen. Dit terwijl de intenties van deze persoon niet slecht zijn. Hierbij kan supervisie erg goed te pas komen. Zo leer je met de juiste supervisie beter om te gaan met vervelende situaties. De zelfreflectie is een belangrijk onderdeel die hierbij wordt behandeld. 

intervisie methode

Werk samen met de juiste partij

Wanneer je iets aan je eigen houding wilt doen, kun je kiezen voor een supervisie. Als hier je voorkeur ligt, is het belangrijk dat je samenwerkt met de juiste persoon. Zo dient er onder andere een klik te zijn. Daarnaast is het van groot belang dat deze persoon weet waar hij of zij het over heeft. Het is daarom handig om eerst een proef gesprek aan te gaan. Zo weet je wat je te wachten staat en zegt een eerste indruk vaak al erg veel. Bovendien zijn er meerdere bedrijven die een supervisie aanbieden en maken proef gesprekken het mogelijk om een aantal bedrijven met elkaar te vergelijken. 

intervisie