Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Wat meer liefde verspreiden

We zitten alweer even in de maand februari en dat betekent dat 14 februari er aan zit te komen. Sommige mensen zien dit als een afschuwelijke dag maar voor de meesten van ons geldt dat 14 februari de dag is van de liefde. Valentijnsdag hoeft niet alleen maar om je partner te draaien maar kan ook gaan over familie en vrienden. Want liefde kan je ook geven aan vrienden en familie waardoor hun dag weer net wat vrolijker en liefdevoller kan worden. En zeker in deze rare periode is het helemaal niet zo erg om is wat vaker liefde te verspreiden. En hier hoeft niet altijd gelijk meer achter te zitten.

Iemand verassen

Een vriend, vriendin, neef of opa of oma al een lange tijd niet gezien? Dan is Valentijnsdag misschien wel het juiste moment om daar weer eens op bezoek te gaan. Iedereen heeft het natuurlijk op zijn eigen manier druk en hoe ouder je wordt, hoe meer je als familie of vrienden uit elkaar kan groeien. Terwijl dit juist niet de bedoeling is natuurlijk! Begin daarom om eens bij jezelf te kijken of je wel genoeg moeite doet voor de vriendschap/familieband. Neem een lekker gebakje of een lekkere fles wijn mee en ga dus eens gezellig op bezoek! Misschien is het leuk om die gene ermee te verassen door zonder aankondiging langs te gaan. Maar niet iedereen zit hier altijd op te wachten dus dan is een berichtje sturen van te voren misschien wel even handig.

Een cadeautje

Natuurlijk is een cadeautje of kaartje ook altijd goed met Valentijnsdag! Denk bijvoorbeeld aan wat lekkere chocola of misschien een leuke fotolijst met een aantal foto’s van jullie samen erin. Als je het wat groter wilt aanpakken voor je partner waar je bijvoorbeeld al erg lang samen mee bent is een vakantie of weekendje weg een leuk idee! Als jullie al wat langer in een relatie zitten weet je als het goed is wel wat je partner leuk en mooi vindt. Dus dan is het een stuk makkelijker om hiervoor wat leuks te verzinnen. Hierbij kan je denken aan een leuk weekendje weg in Nederland. Gezellig samen in een caravan of tentje op een camping of ga je toch liever voor een luxe hotel? weerterbergen roompot is hier een goed voorbeeld van. Een zwembad en bowlingbaan zijn 2 van de velen faciliteiten op dit vakantie park! Als je het echt groots wilt aanpakken kan je ook gaan voor een vliegvakantie. Denk dan aan een stedentrip in Europa of misschien zelfs wel een zonvakantie in een tropisch land.