Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Voor een leuk dagje gaat u naar Museum Den Haag!

Museum Den Haag

Heeft u binnenkort een vrije dag en wilt u iets gaan bezoeken? Neem dan een kijkje bij Museum Den Haag! Ze hebben de interessantste rondleidingen en mooie tentoonstellingen! Ook ik ben er naar toe geweest en heb er geen spijt van gehad.

Leerzame dag

Niet alleen is het een leuke dag om een bezoekje te nemen aan Museum Den Haag, maar ook zeer interessant! Zo kunt u een bezoekje nemen bij Lalique museum en een interessante rondleiding krijgen over de kunstenaars en hun werk. Zo ziet u onder andere het werk van Jan Toorop, wat hij allemaal gemaakt heeft. Ook ziet u het werk van de kunstenaar René Lalique. Zijn werk wordt ook wel de Da Vinci werk genoemd op het gebied van glazen en juwelen.

 

Tevens zijn er ook arrangementen waarbij u naartoe kunt gaan. Zo zijn er bijvoorbeeld mediakamer waar u een film ziet over de kunstenaar Lalique of u kunt lunchen bij een open haard en nog veel meer arrangementen wat u kunt bezoeken. Museum Den Haag

Na afloop van de rondleiding

Wanneer de rondleiding is afgelopen, dan kunt u zelfstandig door de oude Hanzestad lopen. Uiteraard is het dan nog mogelijk om een rondleiding te laten organiseren door het VVV.
Zo kunt u de oude Martinitoren bezoeken en ook uiteraard beklimmen.

 

Veel toeristen vinden het dan gaaf om de toren te beklimmen en te genieten van het uitzicht op de oude Hanzestad. Daarnaast kunt u nog contact opnemen voor meer informatie over de Museum Den Haag. Museum Den Haag