Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Leer stap voor stap gitaar spelen

gitaar spelen

Wil jij ook stap voor stap gitaar leren spelen? Dan heb je de mogelijkheid om dit via het internet te doen. Doordat je gitaar leert spelen via het internet, zit je niet vast aan afgesproken lestijden. Je kunt namelijk in je eigen vrije tijd gitaar spelen. Hierdoor kun je op je eigen tempo stap voor stap gitaar leren spelen. Het is wel belangrijk dat je zelf al in het bezit bent van een gitaar. Je kunt namelijk geen gitaar lenen. Het is dus belangrijk om te kijken of jij echt zo graag gitaar wilt spelen. Anders koop je immers voor niets een dure gitaar. 

gitaar spelen

Nog nooit gespeeld? Begin dan bij les 1

Als jij nog nooit op een gitaar hebt gespeeld, is het belangrijk om te beginnen bij les 1. Doordat je begint bij les 1, krijg je alle stappen voldoende mee. Hierdoor gaat het gitaar spelen in de toekomst een stuk makkelijker. Het blijft belangrijk om de stappen te herhalen, zodat je op een gegeven moment precies weet wat je in bepaalde situaties moet doen. Je kunt een pakket van 200 basislessen aanschaffen. Begin bij les 1, en rond zo de volle 200 basislessen af. Je zult merken dat je na les 20 al goed gitaar begint te spelen.

Gevorderd? Begin dan bij les 40

Zodra jij al goed gitaar kunt spelen, is het wellicht een aanrader om te beginnen bij les 40. Les 40 is namelijk op hetzelfde niveau, waardoor je de mogelijkheid hebt om nieuwe technieken te leren. Heb je alle lessen afgerond? Kijk dan voor een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld door het spelen van verschillende bekende nummers.

Meer verhalen