Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Kamperen op zijn best

bungalow

Ben je op zoek naar een van de beste vakantieparken in Nederland, dan ben je bij de Leistert helemaal thuis. Of je nu wilt kamperen in een tent, of in een luxe moderne bungalow met sauna en whirlpool wilt overnachten. Het park heeft verschillende soorten mogelijkheden om te overnachten, heb je kinderen dan is er zelfs een bungalow met een speeltuin in de achtertuin. Een luxe kampeerplaats, of een glamping tent de keus is aan jou om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

bungalow

Er is altijd wat te doen

Voor het gezin is er altijd wel iets te doen, of je nu jonge kinderen hebt of ze zijn al wat ouder. Het recreatieprogramma is niet alleen voor de kleinste kinderen, ook volwassenen kunnen er gebruik van maken. Voor degene die van water en zwemmen houden is het park een paradijs op aarde, meerdere zwembaden en een vijver waar je kunt zwemmen zijn een aantal zwemmogelijkheden. Maar ook voor de andere gasten zijn er zeer veel andere faciliteiten die je kunt doen. 

Plaza in het park

In de overdekte plaza komt alles samen, het centrum van het park waar je wat kunt drinken en eten. Maar ook voor de kinderen is er een indoor speeljungle, of laat de kinderen klauteren op de speeltoestellen die er zijn. Hebben de kinderen honger gekregen dan eet je een lekkere snack bij de snackbar, of als je wilt uit eten kun je hier ook terecht in een van de restaurants van het park. De prachtige omgeving van de Leistert maakt dat het park een van de mooiste vakantieparken in Nederland is.