Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

De beste wimperextensions salons vind je op wimperextensions-salons.nl

Wimperextensions plaatsen is vakkundig werk vanwege de nauwkeurigheid en precisie. De wimpers worden los of per trosjes geplaatst voor een vollere look en langere wimpers. Bij een professionele wimperextensions salon ben je verzekerd van een goed resultaat en kun je lang van je wimpers blijven genieten. Lees verder voor nog meer redenen om je wimpers te laten zetten bij een professionele wimperextensions salon.

Professionele stylisten bieden advies op maat

Bij stylisten van de professionele salons gebruiken top kwaliteit extensions die niet irriteren. Daarbij plaatsen ze de extensions zo dat je eigen wimpers niet beschadigd raken. Het plaatsen wordt secuur en veilig uitgevoerd door de stylisten, en zeker met zorgvuldigheid zodat u ogen niet beschadigd raken tijdens de behandeling. Ook worden de wimperextensions in model gebracht zodat u niets meer hoeft te doen na de behandeling. 

Het is niet voor iedereen verstandig om extensions te plaatsen vanwege bijvoorbeeld te kleine haartjes waarvan de wortels te klein of te broos zijn. Onze stylisten kijken hier met veel zorgvuldigheid naar en geven advies op maat. Ook bieden zij je goede alternatieve mogelijkheden als een wimperextensions behandeling niet mogelijk is. Er zijn meerdere mogelijkheden om je wimpers een boost te geven. Waarbij de professionele salons zorgvuldig keuzes maken voor de beste en veiligste optie.

Op wimperextensions-salons.nl lees je meer over de behandeling en vindt je de professionele salons bij jou in de buurt

Op de website wimperextensions-salons.nl lees je dat een gemiddelde behandeling ongeveer anderhalf uur duurt. Snellere behandelingen worden ook geadverteerd maar dit zijn vaak geen professionele salons. De wimpers blijven ongeveer 5 tot 6 weken zitten, dit staat ongeveer gelijk aan de vernieuwingscyclus van uw natuurlijke wimpers. Langzamerhand vallen de haartjes uit. Het is af te raden om zelf de extensions te verwijderen. Dit kan schade geven aan je eigen wimpers. Ga hiervoor dus naar een stylist voor een veilige verwijdering van je wimperextensions. 

Verder kun je op de website een overzicht zien van alle salons die professionele behandelingen bieden. Zoek naar een salon bij jou in de buurt via het overzicht. Of neem gerust contact op met wimperextensions-salons.nl voor het maken van een afspraak.