Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Creatief zijn met stoffen

stoffen kopen

Er zijn veel soorten stoffen. Wat betekent dat? Dat betekent dat je veel met stoffen kan doen! Maar soms weet je niet zeker wat je wilt. Misschien heb je te veel ideeën, of juist te weinig. Ik ga je op weg proberen te helpen met verschillende motivatie, tips en informatie! Het eerste wat je je moet afvragen is wat je in het algemeen wilt maken. Een shirt? Trui? Een sjaal? Deze eerste stap is het belangrijkste van elk project. Zodra je dat in gedachte hebt is het volgende belangrijkste; maak je het voor jezelf? Voor een familielid? Zo kan je al snel erachter komen wat het leukste om te doen zou zijn. Wees jezelf en laat je creativiteit je leiden.

stoffen

Eigenschappen van stoffen

Er zijn veel types stoffen, hoewel sommige dit zullen zien als nog een vraagstuk; zie ik het als veel meer inspiratie. Stel je voor, je hebt een oude handdoek dat je niet of nauwelijks gebruikt. Zou het niet interessant zijn om het nieuw leven te geven? Stof van een handdoek is goed met het opvangen van water, het gaat niet kapot door water en kan wel wat weerstaan. Het punt: water. Ben je bang voor het verspillen van water tijdens het eten of het schoonmaken? Je kan de handdoek opknippen en een container van maken waarin je het object met water zit in zet. Dit is een van de gigantische aantal creatieve ideeën waarin je de speciale eigenschappen van water kan gebruiken.

Waar wacht je op?

Motivatie komt niet uit het niets. Ben je geïnteresseerd? Denk aan wat je wilt, en kijk of je genoeg stof hebt, zo niet kan je altijd je oud stof gebruiken of naar websites te kijken waar ze stof aanbieden. Hopelijk heb je veel plezier!