Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Zelfs een massage bij kanker is mogelijk

Nooit geweten dat een massage bij kanker mogelijk was. Maar sinds mijn moeder de diagnose kanker heeft gekregen weet ik wel beter. Op het moment dat mijn moeder bij de arts zat voor de uitslag van alle onderzoeken hadden wij aan alle ziektes gedacht, maar niet aan deze rot ziekte. Mijn moeder had de laatste tijd veel pijn in haar buik en hiervoor werden er dus allerlei onderzoeken gedaan. Toen de arts binnen kwam wist ik al dat het foute boel was en inderdaad….Onderweg naar huis is er geen woord gesproken, de vraag van hoe nu verder was er wel.  

Een ontspannende massage in de herstelfase

Mijn moeder heeft, ondanks haar vervelende ziekte kanker, verschillende massages gehad bij Pravoma en het bevalt haar prima. Gelukkig is de ziekte bijna onder controle en zit mijn moeder nu in haar herstelfase. Door de massage, welke met een geurloze olie wordt gedaan, voelt mijn moeder zich een stuk beter.

Bij Pravoma werken zeer professionele masseurs en hier zijn verschillende soorten massages mogelijk, zoals:

  • Sport- en ontspanningsmassage
  • Shiatsu
  • Reiki
  • Voetreflexzonetherapie
  • Thaise yogamassage
  • SiVas
  • EMDR
  • Dry Needling

Wanneer je een afspraak wilt maken voor één van deze behandelingen laat dan je gegevens achter op het contactformulier op de website of bel naar het telefoonnummer wat ook op deze site staat.