Sweat Care

Verzorging voor Jezelf

Ik krijg een magneet massage

Omdat ik de laatste tijd nogal veel stress heb, kreeg ik van mijn vriend een bon voor een magneet massage bij Met Joke in balans. Hierdoor besloot ik een afspraak te maken met deze onderneemster om mij eigen eens lekker te laten ontspannen. Gelukkig kon ik al vrij snel terecht bij dit bedrijf en ging er met goede moed ernaartoe. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk geholpen door een medewerkster van dit bedrijf. Zij bracht mij naar de behandeltafel en ging  ter middel van magneetstenen een massage geven. dit voelde meteen al heel goed en ik ontspande helemaal.

Een paar behandelingen verder

Nu ik al een paar keer deze magneet massage hebt ondergaan, voel ik mij veel meer ontspannen en is de stress weg. Ook het gejaagde van de dagelijks leven is een stuk minder en kan ik beter aan. Daarom ben ik mijn vriend zeer dankbaar met deze geweldig cadeau die ik van hem heb gekregen. Ook raad ik ieder ander aan om ook een behandeling te nemen bij Met Joke in balans. Dit is echt een genot voor iedereen die erg gestrest is of gewoon even wilt ontspannen. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.